Rabbids Wild Race

Ubisoft4.3147,147 röster

Rabbids Wild Race är ett online-spel för flera spelare som skapats av Ubisoft, där 32 spelare tävlar om att vara den sista Rabbid-positionen i spelet. Använd din jetpack för att undvika hinder och kaniner som skjuter mot dig. Flyga så långt du kan och samla stjärnor och mynt innan de andra stygga kaninerna får dem! Se till att använda dessa mynt i butiken och låsa upp fantastiska kläder för att anpassa din karaktär. Klä upp din Rabbid och redo din jetpack, det är dags att tävla!

Hur man spelar:

Du kan spela Rabbids Wild Race med musen eller med tangentbordet.

Hoppa för att flyga med din jetpack, eller spring på golvet för att röra dig snabbare. Undvik fällor, hinder och fiender och bli den sista stående spelaren som vinner loppet!

Hoppa - musklick eller mellanslag
Välj - Musklick

Tips och tricks:

  • Var medveten om det nervräkande sköldbrottet. Detta ögonblick markeras av en vit barriär. Om du korsar barriären kan alla andra 31 Rabbids nu hoppa på varandras huvuden och stöta ner dig om du blir träffad!
  • Stjärnorna du samlar under vägen kan användas för att låsa upp en cool pansarbooster i huvudmenyn. Med denna rustning kan du träffa en extra gång i nästa körning!
  • Med de mynt du samlar under dina spel kan du låsa upp fantastiska kläder för din Rabbid i butiken. Kombinera coola hattar, som en vikingahatt, och glasögon med resten av din outfit för att göra din Rabbid unikt till din! Du kan även låsa upp några coola mustascher också.

Om skaparen:

Rabbids Wild Race skapades av Ubisoft. Detta är deras första spel här på Poki!