}

Subway Surfers

Kiloo & SYBO4.412,389,630 röster

Subway Surfers är ett klassiskt oändligt löparspel. Du spelar som Jake, som surfar på tunnelbanan och försöker fly från den grinige inspektören och hans hund. Du måste undvika tåg, spårvagnar, hinder och mer för att komma så långt du kan i detta oändliga löpspel. Samla mynt för att låsa upp power-ups och specialutrustning som hjälper dig att gå längre varje gång i Subway Surfers. Dessutom kan mynt användas för att låsa upp olika karaktärer och brädor. Med dina nycklar kan du anpassa karaktärerna och uppgradera dina hoverboards med speciella krafter. Glöm inte att slutföra utmärkelserna, eftersom de ger dig nycklar. I "MyTour" kan du samla belöningar från att genomföra dagliga ordjaktar. Du kan också hitta uppdrag där. Subway Surfers skapades av Kiloo och Sybo 2012. Och till denna dag är det ett av de mest populära spelen online!

Subway Surfers gick HTML5, så du kan spela spelet nu på din mobiltelefon och surfplatta online i din webbläsare exklusivt på Poki. Utöver det kan du fortfarande njuta av att spela Subway Surfers på din PC. Du kan spela spelet gratis utan att ladda ner det. Om du är intresserad av spel som liknar Subway Surfers, ta en titt på vår Running Games. Njut av att surfa här på Poki!

Vad är den senaste världen?

Subway Surfers World Tour fortsätter i Hong Kong. Fira månfestivalen genom att surfa dig igenom Hongkongs livliga gator! Strosa genom de färgglada gatorna, beundra neonsilhuetten, passera genom Avenue of Stars, titta på Symphony of Lights när du passerar bron, och utforska helt enkelt all den ikoniska arkitekturen till ditt hjärta.

Hur spelar man Subway Surfers online?

Du spelar det här spelet på Poki genom att använda ditt tangentbord:

  • Vänster/högerpil - Flytta vänster/höger
  • Uppil - Hoppa
  • Nedåtpil - Rulla
  • Rymden – Aktivera hoverboard

Kan du spela Subway Surfers online gratis på en dator?

Ja! Du kan spela spelet gratis i din webbläsare utan att behöva ladda ner spelet. Spela Subway Surfers med tangentbordet och musen. Du kan till och med komma åt helskärmsläge på din PC.

Vem skapade Subway Surfers?

Subway Surfers är skapat av Kiloo och Sybo, baserat i Danmark. Subway Surfers nådde rekord på 1,8 miljarder nedladdningar enligt Sybo Games (2021).