Subway Surfers

SYBO4.413,369,094 röster

Subway Surfers är ett klassiskt oändligt löparspel. Du spelar som Jake, som surfar på tunnelbanan och försöker fly från den grinige inspektören och hans hund. Du måste undvika tåg, spårvagnar, hinder och mer för att komma så långt du kan i detta oändliga löpspel. Samla mynt för att låsa upp power-ups och specialutrustning som hjälper dig att gå längre varje gång i Subway Surfers. Dessutom kan mynt användas för att låsa upp olika karaktärer och brädor. Med dina nycklar kan du anpassa karaktärerna och uppgradera dina hoverboards med speciella krafter. Glöm inte att slutföra utmärkelserna, eftersom de ger dig nycklar. I "MyTour" kan du samla belöningar från att genomföra dagliga ordjaktar. Du kan också hitta uppdrag där. Subway Surfers skapades av Sybo 2012. Och till denna dag är det ett av de mest populära spelen online!

Subway Surfers gick HTML5, så du kan spela spelet nu på din mobiltelefon och surfplatta online i din webbläsare exklusivt på Poki. Utöver det kan du fortfarande njuta av att spela Subway Surfers på din PC. Du kan spela spelet gratis utan att ladda ner det. Om du är intresserad av spel som liknar Subway Surfers, ta en titt på vår Running Games. Njut av att surfa här på Poki!

Vad är den senaste världen?

Subway Surfers World Tour fortsätter i Mumbai. Gör dig redo för en fascinerande destination värdig Holi-festivalen, känd som vårens och färgernas festival! På den andra dagen av Holi-festivalen firar folk Rangwali Holi, en lekfull fri-för-alla-strid där du smetar in andra med färgglada puder. Sjung, dansa, besök dina vänner och fira Holi-festivalen tillsammans i Mumbai! Så surfa genom drömmarnas stad och dess livfulla och livliga gator fulla av spännande marknader, stanna till vid de vackra grönområdena och naturen och ta ett djupt andetag, beundra Indiens magnifika Gateway -som också kallas Mumbais Taj Mahal-, hoppa på det historiska lokala Mumbai-tåget och meditera på Global Vipassana Pagoda. Mumbai är precis den exotiska tillflyktsort du behöver!

Hur spelar man Subway Surfers online?

Du spelar det här spelet på Poki genom att använda ditt tangentbord:

  • Vänster/högerpil - Flytta vänster/höger
  • Uppil - Hoppa
  • Nedåtpil - Rulla
  • Rymden – Aktivera hoverboard

Kan du spela Subway Surfers online gratis på en dator?

Ja! Du kan spela spelet gratis i din webbläsare utan att behöva ladda ner spelet. Spela Subway Surfers med tangentbordet och musen. Du kan till och med komma åt helskärmsläge på din PC.

Vem skapade Subway Surfers?

Subway Surfers är skapat av Sybo, baserat i Danmark. Subway Surfers nådde rekord på 1,8 miljarder nedladdningar enligt Sybo Games (2021).